FAQ

Членство

Как да стана член?

На този етап нямаме капацитет за приемане на нови членове в клуба за чиста храна на Чифлик Ливади. Основният ни продукт - пасищните пилета са изцяло записани през 2017. Ако искате да ви запишем в лист на чакащи, пишете ни на pile at livadi dot bg.

Какво е Членски внос?

Членският внос е "такса", която членовете ни внасят на принципа “плати колкото желаеш”.

Идеята е членовете ни да бъдат ангажирани с инициативата, но с посилна сума, която да отразява отношение им към цените ни, продуктите ни, възможностите и потреблението им.

Прекратяване на членството?

Работим по предварителни заявки. Ако не сме предупредени да отложим или отменим дадена заявка, то ние я броим за активна. При четири невзимания считаме, че даденият клиент се отказва от членството си и  обявяваме освободените от него продукти на листа от чакащи. Членският внос не се връща.

По колко мога да поръчвам?

Ще се стремим да удовлетворяваме вашите желания, но когато количествата, които поръчвате надхвърлят нормалните за семейство, те първи ще бъдат ограничавани, когато/ако трябва да балансираме търсенето с възможностите ни. Не насърчаваме “невидимото” коопериране на поръчки, искаме да познаваме потребителите си.

Продукти

Какво произвежда Чифлик Ливади?

Основният ни продукт са пасищните пилета, затова обвързваме и членството в клуба в планираните поръчки на пилета.

Разширяваме асортимента със сезонни зеленчуци, млечни продукти, пуешко, патешко, агнешко и ярешко. По-редовни сме вече с яйцата, свинското, телешкото.  

Кой има достъп до продуктите?

Всички продукти се предлагат първо на клубните ни членове. Останалите клиенти ще имат достъп до продуктите при излишък или когато са "изоставени".

Какво означава “изоставени” продукти?

Това са продукти, които членовете ни са си поръчали, но не са си взели в уреченото време.

Тогава ние предлагаме тези продукти на останалите групи клиенти.

Листа на чакащите

Ако проявите интерес към нашите продукти, но нямаме капацитет, ви записваме в листата на чакащите. Така вие получавате правото да сте в първата група клиенти, на които предлагаме незаписаните от клубните членове продукти. Първи ще научавате за свободни места в клуба.

Какво е Мобимаг

Един специално оборудван и лицензиран камион за продажба на хранителни продукти, който стои на ключови (спрямо предпочитания на членовете ни) спирки по няколко часа. Има престой и пред магазините Касавино Дойран (ул. Дойран 10А) Заимов (бул. Янко Сакъзов 48).

Правите ли доставки на адрес?
На този етап само извън София, на определени продукти. Вижте тук .

Пазаруване на сайта

За членове - когато заявявате продукти, плащане няма да ви бъде поискано. Дори да има посочена цена на продукта, това е размерът на депозита, който не-членовете трябва да платят, за да резервират продукти. Когато завършвате поръчката си, сметката ви ще бъде на 0 (нула).

За не-членове – посочената цена на продукт, е депозитът, който ще ви бъде поискан, за да може да купите продукт. Доплащането на сметката става при получаване на продуктите. Ако не си вземете подуктите в уречените в описанието им дни, депозитът става невъзвръщаем.

За всички - ако до 1 час, след като сте напълнили кошницата си, не завършите поръчката, то кошницата се изпразва автоматично и трябва да започнете отначало.

Дублиране на поръчки - Когато имаме единични бройки от някои продукти и двама или повече клиенти заявяват едновременно, е възможно всички да получат потвърждение за поръчка, а при нас бройката на продукта да излезе на минус. Недостатък на системата, който не може да бъде отстранен. Тогава само един клиент получава заявеното (обикновено първият, отишъл в магазина), а на другите се опитваме да се реваншираме при следваща доставка, ако е възможно.

 

 

Чифлик Ливади © 2018 Работи на OpenCart | Сглобен от MazeLabs