Членство

Работим на клубен принцип - членовете на клуба имат приоритетен достъп до продуктите на Чифлик Ливади. След като задоволим заявките на членовете, продуктите се предлагат на свободна продажба. Членството се подновява всяка година.

Продукти – Пасищните пилета се доставят гарантирано и основно на клубните членове. Сезонът е от май до края на ноември, доставките са всяка седмица. Няма минимален брой, който трябва да се заяви.

Нечленовете могат да си купят при извънредни доставки или когато имаме „изоставени“ пилета – такива, които членовете не са си потърсил в срок. Историята показва, че почти всяка седмица имаме такива. За „изоставени“ пилета може да проверявате в магазините ни.

Пасищно свинско и говеждо доставяме всяка седмица. За свободно месо може да проверявате на място в магазините ни. Ако искате да заявите месо предварително, може да го направите на livadi.bg (категория „Свободна продажба“). Заявки се правят от настоящата за следващата седмица.

Колбаси, млечни и други – стремим се непрекъснато да разширяваме асортимента с различни видове колбаси и млечни продукти, а също и специални продукти като стерилизирани бульони, свинска мас, пръжки, хрупки и др. Може да посетите магазините ни и да си купите от наличните на момента продукти.

Искаме Чифлик Ливади да е балансирано стопанство – да предлагаме много продукти на малко хора, а не на много хора един продукт.

 

Имаме два магазина – мобилен и стационарен.

Мобилният (МобиМаг) е специално оборудван камион за продажба на месни продукти, който стои на ключови (спрямо предпочитания на членовете ни) спирки по няколко часа. В момента е затворен до началото на пиле сезона, който стартира в началото на месец май. 

Стационарният ни магазин е на пазара Римска стена, павилион номер 8.
Графикът на двата магазина може да видите на едноименната секция на сайта ни.

 

Членски внос - Членовете внасят невъзръщаем годишен членски внос на принципа “плати колкото желаеш”. Считаме, че това е справедлив начин за (само)коригиране на цените на продуктите ни. Очакваме тези, които възприемат, че цените ни са ниски - да платят по-висок членски внос, а тези с по-строг критерий - по-нисък. Идеята ни е да бъдете ангажирани с инициативата, но с посилна сума, която да отразява вашето отношение за цените ни, продуктите ни, възможностите ви и потреблението ви.

Членски внос се внася при записване в клуба, не е нужно предварително плащане.

 

На този етап нямаме възможност за приемане на нови членове в клуба за чиста храна на Чифлик Ливади.

Ако се включите в нашия мейлинг лист и имаме възможност за приемане на нови членове, ще се свържем с вас. Обикновено това става при записване на членовете за новия сезон и се случва през месец февруари на съответната година.

Междувременно за свободни продукти може да следите страницата ни във фейсбук - http://www.facebook.com/Livadi.bg и/или сайта ни www.livadi.bg, както и да проверявате на място в магазините ни. 

Чифлик Ливади © 2018 Работи на OpenCart | Сглобен от MazeLabs